dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Heliamphora x Midoxa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Bingo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Dalej w tym temacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 H. nutans ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) Strzał - H. nutans? Hmm znów późno... Edytowane 12 Października 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 H. nutans ? to nie ta, ale na pewno jest na mojej liście roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) dokkrb - pytanie to czego nie ma na Twojej liście roślin H. folliculata? Edytowane 12 Października 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Heliamphora pulchella GET ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 To co Kropka?? Jedziemy po kolei listę dokkrb ty od przodu, ja od tyłu ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 to nie ta, ale na pewno jest na mojej liście roślin Hehe jakby to było jakieś ułatwienie Ja się na helkach nie znam- nie moja działka, więc może ktoś inny zgadnie lub wie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Nie Na pewno nie jest Heliamphora macdonaldae, bo tej nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 A tak ambitnie próbuję z głowy, bez spoglądania na listę, a już więcej mi do głowy nie przychodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 dokkrb - pytanie to czego nie ma na Twojej liście roślin H. folliculata? Gratuluję, jakoś Cię przegapiłem tak się posypało odpowiedziami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Jak się okazuje nie jest tak trudno, dwa max. trzy strzały i trafione, dużo osób ma bardzo dobry ogląd w naszych owadożerach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Zdjęcie z natury (nie mojego autorstwa niestety.. ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi