Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 P. vallisnerifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Nope Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 P. calderoniae.. ostatnio oglądałem fotki jego z racji że trafił do sprzedazy w Carnisanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 P. calderoniae.. ostatnio oglądałem fotki jego z racji że trafił do sprzedazy w Carnisanie Tak jest, jeden z moich faworytów tłustoszowych Dla porządku - zdjęcie zapożyczyłam ze strony Oliver'a Gluch'a. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 No to coś kwitnącego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 U.nelumbifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 U.nelumbifolia Dokładnie. Twoja kolej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Haha padłam ze śmiechu bo to pierwsza lepsza nazwa wylosowana z Twojej listy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Haha padłam ze śmiechu bo to pierwsza lepsza nazwa wylosowana z Twojej listy Idź puścić totka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 z Internetu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Zbyt proste. D. falconeri Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) Drosera falconeri !! Oh refleks spijając_nektar REFLEKS ! Edytowane 12 Października 2014 przez spijając_nektar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Tak oczywiście Tough Zapomniałam napisać, ze dobrze i czekam i czekam kiedy coś wrzucisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Czekałem na potwierdzenie, bo fota już czekała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Pinguicula primuliflora Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi