Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) P. primuliflora ? Nektar - refleks Ci się naprawił Edytowane 12 Października 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Pinguicula primuliflora Aleś Ty szybki. Dokładnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) Jupi Jupi ! W końcu ja! A więc zgadywanka: Edytowane 12 Października 2014 przez spijając_nektar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 D. capensis Bains Kloof Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) D. capensis 'Baines Kloof' Ooo... Edytowane 12 Października 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 D. ramentacea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) Zgadza się Tough ! Znów Twoja kolej! Swoją drogą.. minimalne różnice są między bains kloof a ramentacea. W pewnym momencie zdezorientowałem się "co ja hoduje?". Jednak chyba różni się to - oczywiście - występowaniem i tym że stare liście ramentacea stają się podporą dla rośliny rosnącej w górę, a liście bains kloof - po prostu usychają. Edytowane 12 Października 2014 przez spijając_nektar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Mój post nr 300. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 D.oblanceolata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 D. ascendens Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 D. ascendens TAK! Mogę iść spać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Nowy dzień, nowa zgadywanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 D. indica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Ech, tak szybko? Twoja kolej pomysłodawco tej zabawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi