Arturr0 Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 D.peltata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Tak, zgadza się . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To znów coś z helek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To walnąłeś, poza helką to niczego mi nie przypomina, pewnie któraś Ci zmutowała od naświetlania tymi różowymi LEDami. Może to jakaś pulchella? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Zdjęcie jest z tamtego roku i nie jest "zmutowane LEDami" Dość młody liść i jeszcze w 100 % nie przypomina prawidłowej formy ale już coś tam widać. Marudziliście że łatwo to macie, już chciałem młodocianą helkę wrzucić ale identyfikacji była by mało prawdopodobna wtedy Nie to nie jest pulchella Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To może to jakiś pierwszy liść folliculaty? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Zgadza się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Zgadza się Fuks, człowiek ma prawie wszystkie helki a i tak musi strzelać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To może wieczko od dzbanka, kto swoje dzbanki ogląda dokładnie to będzie wiedział Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Żeby dzbanki oglądać dokładnie, trzeba je mieć Zapewne kulą w płot, ale nikt się garnie - N. boschiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Żeby dzbanki oglądać dokładnie, trzeba je mieć Zapewne kulą w płot, ale nikt się garnie - N. boschiana Ty go masz więc sprawdź bo to akurat nie ten Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Ty go masz więc sprawdź bo to akurat nie ten Ooo, hmm a ja w pracy jestem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Ooo, hmm a ja w pracy jestem... Jak w google zobaczysz zdjęcie tego dzbanka to od razu będzie wiadomo co to bo te kropki są bardzo charakterystyczne, jak dałbym kawałek więcej obrazu, to każdy by wiedział w mig Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Ooo, hmm a ja w pracy jestem... N. sanguinea? No chyba zaraz do domu pojadę wieczka oglądać. Tylko się zastanawiam, czy u tych moich dzieciatych dzbanków to już takie cechy są widoczne.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi