dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 (edytowane) N. sanguinea? No chyba zaraz do domu pojadę wieczka oglądać. Tylko się zastanawiam, czy u tych moich dzieciatych dzbanków to już takie cechy są widoczne.. Minimalne pudło, już blisko, przecież nic trudnego bym nie dał Edytowane 13 Października 2014 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 @dokkrb Z tymi dzbanecznikami to zagadki poniżej pasa. Osoby nie mające tej rośliny w swojej kolekcji nie są w stanie zidentyfikować jej bazując na zdjęciach z internetu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 (edytowane) @dokkrb Z tymi dzbanecznikami to zagadki poniżej pasa. Osoby nie mające tej rośliny w swojej kolekcji nie są w stanie zidentyfikować jej bazując na zdjęciach z internetu Nie było Cię jak mieliśmy problemy z helkami, a gwarantuję Ci że wszyscy go znają i kochają a pewnie i mają Edytowane 13 Października 2014 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 (edytowane) Znany i kochany jest N. ampullaria Edytowane 13 Października 2014 przez Ptaah Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Hookeriana? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Znany i kochany jest N. ampullaria Ale mało kto go ma, a zakładam że wszyscy kochają to co mają, więc co wszyscy mają? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 (edytowane) Ventrata Edytowane 13 Października 2014 przez biedronkaoo7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 N. 'Rebecca Soper' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Hookeriana? Nie, hookeriana ma plamy coś w rodzaju moro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Spóźniłem się - R. Soper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 N. 'Rebecca Soper' No w końcu, i dało radę bez dostępu do roślin, GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 eh, pierwsza napisałam, że rebecca ale zmieniłam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To nie jest ze mną tak tragicznie, jeśli chodzi o obserwowanie własnych roślin, bo moja mikroskopijna rebecca nie ma jeszcze nawet najmniejszego dzbanuszka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 eh, pierwsza napisałam, że rebecca ale zmieniłam Brak zdecydowania ale właśnie myślałem że będzie łatwo ze względu na kolor, dlatego Kropka bardzo dobrze kojarzyła i już kolejny po saguinea to byłem pewien że strzeli dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 eh, pierwsza napisałam, że rebecca ale zmieniłam Ja tak zawsze na klasówkach robiłam Biedronko wrzucaj zdjęcie, rzeczywiście mnie wyprzedziłaś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi