Lukash Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 D. ordensis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Trochę? ale jak widzisz jakieś grupowe skojarzenia mamy Jakkolwiek moja lista nic by nie pomogła, bo nie mam już tej rosiczki. @CFHs Nie, ale jesteście blisko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Drosera derbyensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 D. ordensis? Nie. Podpowiedź: fragment zdjęcia wskazuje na charakterystyczną cechę tego gatunku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Drosera derbyensis Nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Drosera ordensis x broomensis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Może Drosera derbyensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Drosera ordensis x broomensis? Nie dałem zdjęcia krzyżówki, bo takie rzeczy są nie do odgadnięcia. Bazujcie na mojej podpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 (edytowane) A może drosera lanata? Edytowane 13 Października 2014 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Niech będzie Drosera lanata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 (edytowane) Niech będzie Drosera lanata Tak, to kudłata lanata Edytowane 13 Października 2014 przez Ptaah Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Kurde, byłem o 3 min za późno... Ale nie widziałem odpowiedzi. :/ A to pech. No właśnie widzę, że była jakaś edycja postu u Łukaszka w tej samej minucie, co ja walnąłem swoją odpowiedź. Tak chyba nie wolno. Moja kolej. Zdjęcie z dzisiaj, kwiatka nie ma, no cóż. Podpowiem, że to nie jest dorosły osobnik, choć kto wie, jeszcze ma czas na zakwitnięcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Nie wiem który był z Was pierwszy. Mógłbym przysiąc, że wyświetliła mi się odpowiedź Cephalotusa jako pierwsza. Łukash coś majstrował przy swoim poście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Po edycji postu nie widziałem odpowiedzi Cephalotusa no ale wrzucił foto to zgadujemy a ja od dłuższego czasu mam zagwozdkę czy to w ogóle mięsożerca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Cephalotus podobnie jak dokkrb robi za sadystę. W każdym razie zabawa jest w końcu na całego, bo lista roślin w niczym nie pomoże Mój strzał - D. auriculata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi