Radek:) Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Hmm czyli z odpowiedzi N. sanguinea rezygnujesz? N. maxima to nie jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 JA myślałam nad N. sanguineą ze względu na przewężenie na środku, ale jakaś mało wybarwiona Moje są wręcz brązowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 (edytowane) pierwszym typem była N. sanguinea, bo mam taką i wygląda bardzo podobnie, mimo iż ma dopiero pierwsze młodociane dzbanki, jednak kształt perystomu jest inny, nie mówiąc o jego kolorze. Odstąpiłem od N. sanguinea - jeśli to była poprawna odpowiedź, Biedronka otrzymuje pałeczkę wstawiania zagadki Oczywiście biorę poprawkę, że mogę mieć krzyżówkę - jest to gratis od jednego użytkownika, jako albo: sanguinea albo jego mix. Edytowane 21 Października 2014 przez spijając_nektar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Tak to sanguinea. Dzbanek wyglada nieco inaczej bo to górny dzbanek Co widać chociażby po zakręconym wąsie. No biedronka wstawiaj nową zagadkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Nepenthes inermis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Tak Za proste to było Dawaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 A muszę mieć swoje zdjęcie, czy można z internetu?Bo próbowałem zrobić, ale jakość zdjęć przy tym oświetleniu woła o pomstę do Nieba... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Możesz wstawić z internetu, niektórym zasoby własne też się już pokończyły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 A co ty myślisz, że ja mam inermisa w domu ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 W połowie masz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Mi się marzy czyściutki z górnymi dzbankami Ale ten mój i tak jest przeuroczy .....(jakby jeszcze zechciał dzbankować...) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 A co ty myślisz, że ja mam inermisa w domu ??? Nie wiem, co Wy macie w domach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Nie mam żywcem co wrzucić Przekazuję pałeczkę komu innemu, niech zabawa trwa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Aby zabawa nie zapadła w sen zimowy - oto nowa zgadywanka: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi