Kropka Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 N. ramispina? (chyba nie...) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 (chyba nie...) Ano masz rację. ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Mam jeszcze dwa kiepskie pomysły Oto pierwszy z nich: N. izumiae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Mniej kiepski pomysł jednak: N. lingulata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Bingo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 No to będzie sałata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 No to będzie sałata Pinguicula conzattii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 No wiesz! W 4 minuty? Ech Trafiony! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 No wiesz! W 4 minuty? Ech Trafiony! Nie chciałem... to daj jeszcze jedno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 A masz 3 minuty później: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Pinguicula agnata forma spoczynkowa może? Dodano: Ludziska, dlaczego nie macie przestawionego czasu na forum? Bo wychodzi, że moja odpowiedź padła ZANIM, powstała zagadka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Krzysztofie, zagadka powstała wczoraj - przed zmianą czasu Nie jest to P. agnata, ale forma spoczynkowa się zgadza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 To może ja się zapytam czy to jest czysty gatunek, bo jak mieszaniec, to ja się wycofuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Czysty Rozeta zimowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 To może P. gigantea? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi