sphagnum Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Owszem, znajduje się na tym zdjęciu, ale to nie jej dzbanek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 N. x mixta? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Nie; jest to w istocie krzyżówka, ale bez własnej nazwy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Co prawda ma swoją nazwę, ale może Gentle ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Jeśli jest to nienazwana krzyżówka, to nie sposób odgadnąć - chyba, że zaczniemy wertować oferty sklepów i próbować do skutku... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Jest to na tyle popularna u forumowiczów, a jednocześnie charakterystyczna, krzyżówka, że gdybym dał zdjęcie rozwiniętego dzbanka, to już w pierwszym poście byłaby prawidłowa odpowiedź - dlatego chciałem trochę utrudnić. Jeśli nikt nie odgadnie, to dam coś innego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 1 Listopada 2014 Autor Share Napisano 1 Listopada 2014 N. spectabilis x ventricosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 1 Listopada 2014 Autor Share Napisano 1 Listopada 2014 No to ja: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 nepenthes vogelii ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 1 Listopada 2014 Autor Share Napisano 1 Listopada 2014 OK, teraz Ty . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 JUPI !!!!!!! Moi drodzy forumowicze! Choć nazw roślin ja nie ćwiczę i wyda się to Wam zabawne, więc i ja czasem coś zgane. Tu dzbanecznik, tam tłustosze Ze swą wiedzą się obnoszę. Lecz by mi było tudno, czesem "strzał" - to zwykłe "pudło". Tym razem to trafiłem i vogelii ustrzeliłem. Długo w necie zdjęć szukałem, "By zabawa wciąż trwała!" - powiedziałem Nie potrzebna jest ta gatka - Oto więc Wasza zagatka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 P. immaculata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Ja dłużej szukałem zdjęcia - by było trudniej - niż Ty to odgadłeś! Kolejny punkt dla Ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Ja dłużej szukałem zdjęcia - by było trudniej - niż Ty to odgadłeś! Kolejny punkt dla Ciebie oszukiwałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi