you-know Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Utricularia longeciliata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Dokładnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Na bank gatunek z Ameryki Płd. i na bank wodny. Utricularia hydrocarpa? Jest chyba kilka podobnych, jak nie to zaraz znajdę. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Tough Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 nie jest to hydrocarpa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 U. warmingii, zmyliły mnie źle zidentyfikowane pływacze na zdjęciu kilku gatunków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Brawo:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 G. hispidula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 G. hispidula Tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 cos latwego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Pinguicula villosa. Niech Togh da coś ciekawego... Wyszukaj jakiś nieznany gatunek, niech sobie poszukają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Pinguicula villosa. Niech Togh da coś ciekawego... Wyszukaj jakiś nieznany gatunek, niech sobie poszukają. Nie udzieliłem odpowiedzi tylko dlatego, że chciałem zaprzestać udziału. Skoro Admin tak chce, to nie mam wyboru. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Pinguicula agnata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Nope. Coś nikomu się zgadywać nie chce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi