krople_rosy Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 No niestety, podczas odpowiedzi nie kierowałem się wiedzą, a bardziej szybkim przeczesywaniem internetu i porównywaniem kwiatów tego ślicznego tłustosza. Nie wpadłem - co prawda - by zerknąć na temat o tłustoszach zimnolubnych, ale już nadrobiłem zaległości. Zagadka na dziś: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Łatwe. U. inflexa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 ohh nie łudziłem się że będzie "pod górkę", ale miałem nadzieję, że przynajmniej to jakieś drobne wzniesienie będzie. Tak Tough! U. inflexa! Śliczny jest ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Dobra, mój ostatni post w tym temacie, bo mam wrażenie gra ze mną jest nie fair. :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 U. spec. kerala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Nope. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Chyba mało miłośników "mchów" na tym forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 U. amenthystina. Niech ktoś inny da za mnie, jak poprawnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 U. amenthystina. Niech ktoś inny da za mnie, jak poprawnie. A wcale, że nie U. amethystina. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 U. tridentata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 U. tridentata? Tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 może nie pójdzie wam tak szybko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Philcoxia minensis ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Będę strzelał - Philcoxia minensis! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 hmmm:) albo szukaliscie obrazu w google grafika albo to było za proste. Dogadajcie sie kto wstawia następną zagadkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi