biedronkaoo7 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 No to może P. nivalis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Jeśli chodzi o Philcoxia minensis, to jest to roślina owadożerna - łapie i trawi nicienie żyjące w glebie. A to ta nowo odkryta... To mi się z naszą nadmorską rośliną pomyliło, co ma wybitnie podobne kwiatki. To sorki za pomyłkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Tough zgadłes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Pinguicula vallisneriifolia ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Nie ten kontynent. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Drugie podejście, tym razem inny kontynent - Pinguicula habilii Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez NepenthesPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Nope Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Dobra, ostatnie podejście. Pinguicula elongata? Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez NepenthesPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Dobra, ostatnie podejście. Pinguicula elongata? Tak. Czatowe wyznanie nazwy przez Crespo zostało zauważone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 A Crespo coś pisał? Nie no ja na http://cpphotofinder.com/ ciągle jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Oto zdjęcie które wrzucam: PS. Krzyżówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość isko Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Szukam i szukam w google i nie mogę znaleźć : P Coś podobnego do http://plumeria.sklep.pl/jagoda-kamczacka-wojtek-sadzonka ? chyba że się mylę to mnie poprawdzcie. Kamczatka w początkowym stadium też tak wyglada. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez isko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) W takim razie dodam że wiele osób ją zna. Specjalnie dodałem zdjęcie dzbanka dolnego i tylko jego połowę, żeby było trudniej. PS. Zdjęcie ja robiłem. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez NepenthesPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi