Cephalotus Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Drosera scorpioides Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Niestety nie jest to Drosera scorpioides, ani żadna z rosiczek pigmejskich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 chrysolepis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Ptaah, dokładnie tak. Twoja kolej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2015 przez Ptaah Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Brocchinia reducta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Brocchinia reducta Naturalnie, że tak Twoja kolej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Czy cephalotus będzie kontynuował ten temat bo ja (jak i z pewnością inni) też chcę się bawić! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Czy cephalotus będzie kontynuował ten temat bo ja (jak i z pewnością inni) też chcę się bawić! Też czekam na nową zagadkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 To wrzuć coś, bo mnie się nie chce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 No to na rozgrzewkę po długiej przerwie coś prostego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Heliamphora x 'Midoxa' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Heliamphora x 'Midoxa' Brawo Ty ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 No to zgaduj zgadula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 N. campanulata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi