Reprospro Napisano 30 Stycznia 2018 Share Napisano 30 Stycznia 2018 Obstawiam N. x hookeriana. Zgadłeś teraz ty xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 No to proszę bardzo, kto zgadnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 No to proszę bardzo, kto zgadnie? Kurcze..tak wyglądają wszystkie moje siewki różnych gatunków Xd Przypomina mi malutki dzbanek mojej ampullari,dobrze mówię? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 31 Stycznia 2018 Share Napisano 31 Stycznia 2018 Niestety nie, próbujcie dalej! Jak będzie ciężko, to dam dużą podpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Kurcze..tak wyglądają wszystkie moje siewki różnych gatunków Xd Przypomina mi malutki dzbanek mojej ampullari,dobrze mówię? To w takim razie podpowiedź - miałeś rację w 50%. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Krzyżówka?Hookeriana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Brawo. Teraz Ty! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Szczelam N.Blody Mary xD? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Szczelam N.Blody Mary xD? To nawet nie ma kształtu bloody Mary XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 To nawet nie ma kształtu bloody Mary XD Wiem ... Nie znam sie więc szczelam xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 To nawet nie ma kształtu bloody Mary XD A może Nepenthes x louisa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 A może Nepenthes x louisa Wejdź w moją listę roślin i sprawdzaj w google po kolei zdjęcia roślin aż trafisz Powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Wejdź w moją listę roślin i sprawdzaj w google po kolei zdjęcia roślin aż trafisz Powodzenia Ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 W temacie zgadywanek - polecam sprawdzić aplikację "Nepy" na androida. W aplikacji przedstawione są tylko zdjęcia dzbaneczników (dzbanki górne i dolne) oraz ich krótka charakterystyka. Dostępny jest również quiz, w którym odgadujemy jaki dzbanek jest na zdjęciu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi