Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Może huberi Trafiony Łyżeczka nektarowa tego gatunku jest nie do pomylenia z żadnym innym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Trafiony Łyżeczka nektarowa tego gatunku jest nie do pomylenia z żadnym innym. Tak, jakbym miał dorosłe rośliny to pewnie bym to szybko zauważy, a tak jest zabawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To może coś innego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 H.pulchella? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 H.pulchella? Nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 S. 'Farnhamii' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Coraz bliżej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 S. purpurea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 S. purpurea Do trzech razy sztuka, trafiony zatopiony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Za trudne zagadki zadajesz. Niedługo mogę spodziewać się pływającego owada do identyfikacji Ode mnie ostatnia zagadka na dobranoc: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Mój strzał, choć to bardziej przypomina włochatego pająka D. broomensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Ja zadaję trudne? Jedyne z czy mi się kojarzy to jakaś rosiczka z petiolaris, ale żadna jaką mam, więc strzelam drosera broomensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Mój strzał, choć to bardziej przypomina włochatego pająka D. broomensis Nie trafiony. Trochę trudno nie mając mojej listy roślin pod ręką? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 D. paradoxa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Nie trafiony. Trochę trudno nie mając mojej listy roślin pod ręką? Trochę? ale jak widzisz jakieś grupowe skojarzenia mamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi