Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 No patrz, już żeście trzy wynaleźli. Co Wy teraz wszystkie nazwy przeszukujecie? Toż jak ja szukałem, to mi tylko D. zigzagia wyskakiwała z żółtymi. No patrz. Ale zagadka swój cel spełniła. Teraz bulwiaki są na ustach wielu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Bez zaglądania wściągę - P. filifolia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Pinguicula filifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 No i żem się zagadał. Teraz możesz Ty się poznęcać. ;-) Masochistów Ci tutaj dostatek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Piękny tłustosz Poznałbym go z daleka Ptaah jest jednak mistrzem klawiatury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Mówiłam, że będzie łatwo. Na szczęście Krzysztof wyprzedzony Ptaah do roboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Bom się zagadał, dokkrb i Ptaah są w zmowie przeciw mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Dobrze, tym razem coś bezbolesnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 P. gypsicola Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 P. gypsicola Miało być szybko i przyjemnie, ale nie ultraszybko Dzisiaj nic więcej nie wrzucę ale obiecuję, że następnym razem zabiję zagadką Kolej na sadystę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Dużo się mordować nie powinniście. O znalazłem nagrodę dla Autora tematu. Będzie ten oto gatunek. Oczywiście, jeżeli zechce. Względnie będziemy mogli się dogadać co do innego rosiczkowatego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Wiem, ale dam szansę innym. Dobranoc wszystkim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Drosera Ascendens ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 To nie: D. ascendend Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 O znalazłem nagrodę dla Autora tematu. Będzie ten oto gatunek. Oczywiście, jeżeli zechce. Względnie będziemy mogli się dogadać co do innego rosiczkowatego. Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Dawno nic takiego się nie działo i w pełni zasłużył na skromny prezent Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi