emczer Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Raczej nie młoda D. prolifera? Może D. macrantha? Jak nie to może D. peltata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Emczer D.macrantha Twoja kolej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 (edytowane) To ode mnie coś wybitnie łatwego myślę Edytowane 14 Października 2014 przez emczer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 To ode mnie coś wybitnie łatwego myślę Albomarginata green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Albomarginata green Tak jest. N. albomarginata! Zarzucasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieczus Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 14 Października 2014 przez mieczus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 D. prolifera. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 , to wrzucam. Równie charakterystyczny jak i poprzedni myślę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Nepenthes lowii? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Zgadza się, widzę, że to żadne wyzwanie nie było Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 emczer nie znam się na dzbanecznikach kompletnie ale swój sposób miałem. ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 A ja się kompletnie nie znam na pigmejkach D. omissa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Nie Kropko ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi