Kropka Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 D. burmannii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 (edytowane) Burmanii red margins? Jak zgadłem to niech ktoś inny wrzuci zdjęcie. Edytowane 16 Października 2014 przez mrDIIL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Kropka, dobrze. Twoja kolej. mrDILL, wystarczyłoby D. burmannii, ale trafiłeś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Taki oto dzban: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 N. fusca? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 N. boschiana ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 N. boschiana ? Karaluszku, trafiony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Karaluszku, trafiony Boschana to była moja pierwsza myśl, ale po porównaniu tego zdjęcia z roślinami z internetu stwierdziłem, że kolor buźki się nie zgadza. Cóż, następnym razem zawierzę męskiej intuicji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Boschana to była moja pierwsza myśl, ale po porównaniu tego zdjęcia z roślinami z internetu stwierdziłem, że kolor buźki się nie zgadza. Cóż, następnym razem zawierzę męskiej intuicji. Wydaje mi się, że mordka się zmienia z wiekiem. Ja mam młodziutką roślinę i właśnie tak wygląda, ale widziałam w internecie zdjęcia dzbanów z rozłożystymi, okazałymi perystomami. Pierwsza myśl jest często najlepsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Coś łatwego Zdjęcie pojawiło się już na naszym forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Strzelam - D. roseana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Strzelam - D. roseana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Od długiego czasu nie interesuję się już pigmejkami. Oddam więc ostatni strzał, a prawidłowo odpowie po mnie Cephalotus D. dichrosepala? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Chodzą mi po głowie dwa. Strzelę najpierw tego mniej prawdopodobnego. D. oreopodion. Dodałem: 19:11 Macieju, ten właśnie był drugim, który chciałem dać jako pierwszy, ale to jak widać i tak by nic nie zmieniło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Może Drosera paleacea? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi