Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Co to za jednokierunkowe podpowiedzi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Ja lubię małe, skompaktowane. Takie, które nie zajmują całego terrarium. Niech będzie więc N. ampullaria. No i tyle trudu aby zrobić zdjęcie na którym nic nie widać, a tu wszystko widać - oczywiście że tak Dla jasności troszkę większy kawałek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Co to za jednokierunkowe podpowiedzi? Żadne jednokierunkowe, przecież to ulubiony dzbanecznik wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Ja lubię N aristochoioides i jego będę miał jak tylko sobie chłodne terrarium sprawię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Ja się na razie wystrzelałem ze zdjęć - kto chce niech dodaje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 (edytowane) Skoro nikt się nie zebrał Dodam, że jest to krzyżówka - aby nie było tak lekko jak poprzednio Edytowane 16 Października 2014 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Rebecca soper? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Rebecca soper? Oczywiście że tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 dokkrb, wrzuć coś ze swoich zbiorów, ja nie dysponuję niczym zagadkowym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 To może inna krzyżówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Nepenthes x [inermis x ventricosa] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Nepenthes x [inermis x ventricosa] Jesteś blisko, ale nic takiego wyszukanego nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 N. ampullaria x ventricosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 (edytowane) N. ampullaria x ventricosa Dokładnie to ventricosa x ampullaria, czyli N. "Bloody Mary" czyli czekamy na Twoją propozycję Edytowane 16 Października 2014 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 nie mam nic ciekawego wiec utrudnieniem bedize jakoś zdjecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi