Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 U. tricolor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 chyba za proste bylo. Zgadłeś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Jak coś na oczy widziałem, to nie jest to trudne. A miałem już dość tych dzbaneczników... Myślałem, że mi mózg wykipi od nich. To ja coś z innej beczki. Ten mniejszy. To czysty gatunek, w zasadzie dorosły osobnik. Moja lista wam nic nie pomoże. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 P. ehleresiae? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 To nie: P. ehlersiae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Pinguicula kondoi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 To nie: P. ehlersiae P. kondoi (P. reticulata, bo to jest właściwy gatunek, P. kondoi podobno nie ma w hodowli, tylko tak sobie nazwa krąży) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 P. gracilis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 To nie: P. ehlersiae P. kondoi (P. reticulata, bo to jest właściwy gatunek, P. kondoi podobno nie ma w hodowli, tylko tak sobie nazwa krąży) P. gracilis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 P. cyclosecta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 To nie: P. ehlersiae P. kondoi (P. reticulata, bo to jest właściwy gatunek, P. kondoi podobno nie ma w hodowli, tylko tak sobie nazwa krąży) P. gracilis P. cyclosecta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 W ostatniej aktualizacji (fotograficznej) stanu tłustoszy meksykańskich jak najbardziej był wymieniany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Może P. mirandae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 W ostatniej aktualizacji (fotograficznej) stanu tłustoszy meksykańskich jak najbardziej był wymieniany. Wspomniana jest kilkukrotnie P. ionantha, ale nijak ma się ona do rośliny z Twojego zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Nie. Nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi