krople_rosy Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 (edytowane) P. hemiepiphytica? Po czym: Wiedziałem, że to będzie proste. Edytowane 16 Października 2014 przez spijając_nektar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Młode, ale widać cechy charakterystyczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myself Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 N. ventricosa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meszugge Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 N. Burkei Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 (edytowane) Tak - dla N. ventricosa Edytowane 16 Października 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myself Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Drosera communis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myself Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Zgadza się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Tłustosz, którym ostatnio na shoutboxie zaintrygował mnie Cephalotus (więc z racji tego mógłby nie brać udziału w mojej zagadce, bo będzie to za łatwe ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 P. elongata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 P. elongata Bingo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 zdjęcie z internetów: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Utricularia reticulata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 ktoś chyba podpowiedź w nazwie linku znalazł ale tak, trafione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 ktoś chyba podpowiedź w nazwie linku znalazł ale tak, trafione. haha tak szczerze, nie patrzyłem. Ostatnio trochę studiowałem wiedzę nt. pływaczy Ale dzięki za wskazówkę gdzie szukać podpowiedzi Coś prostego i czas iść spać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi