Kropka Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Nie spodziewałem się tak szybkiej i trafnej odpowiedzi Faktycznie łodyga może przywodzić na myśl D. madagascariensis. Pora na Kropkę! Wiesz, Twoja "helkowatość" mnie naprowadziła To może taka piękność, która zapewne jeszcze długo, jak nie na zawsze pozostanie w sferze moich marzeń: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Hmm, N. tenuis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Hmm, N. tenuis? Hmm, tak Wychodzi na to, że jesteś znawcą dzbankowym Edytowane 17 Października 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Hmm, tak Wychodzi na to, że jesteś znawcą dzbankowym Ta nieosiągalność mnie nieco naprowadziła Ma ktoś ochotę dodać zdjęcie? Ja mam dość wertowania moich zbiorów na dziś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Ta nieosiągalność mnie nieco naprowadziła Ma ktoś ochotę dodać zdjęcie? Ja mam dość wertowania moich zbiorów na dziś To za karę masz to co lubisz najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 To za karę masz to co lubisz najbardziej Czuję się osamotniony w zgadywaniu P. medusina? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Czuję się osamotniony w zgadywaniu P. medusina? A ja we wrzucaniu fotek, wszyscy coś umywają ręce Nie, ale ciepło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Biedronka szpieguje, ale nie zabiera głosu P. moctezumae? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Szukam szukam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Przy P. medusina było cieplej, a nawet gorąco A Biedronka się coś rozleniwiła i zgadywać jej się nie chce Edytowane 17 Października 2014 przez Kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 P. vallisneriifolia mi tylko się kojarzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 P. vallisneriifolia mi tylko się kojarzy Nie, oj Biedrona, Biedrona - tego tłuściocha to powinnaś kojarzyć (wjadę Ci na ambicję ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Taaa...jeszcze powiedz, że mam go w domu Nie wiem co jest takie cienkie jeszcze Edit: no chyba, ze gypsicola Edytowane 17 Października 2014 przez biedronkaoo7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Taaa...jeszcze powiedz, że mam go w domu Nie wiem co jest takie cienkie jeszcze Ale ja mam go w domu ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 A edytowałam Z cienkich to gypsicola jeszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi