Sevillo Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Hehe, trzeba tutaj być naprawdę szybkim . Dobrze, MrDIIL- Twoja kolej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Mój mąż zaproponował sfotografowanie łodygi Z pewnością byłoby trudne Dobry pomysł, niedługo będziemy nasiona wrzucać i wszyscy będą rozpoznawać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Dobry pomysł, niedługo będziemy nasiona wrzucać i wszyscy będą rozpoznawać. Niektóre są charakterystyczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Chciałem gemmae wrzucić szczerze mówiąc, ale się rozmyśliłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Gemmae D. pulchella-nitidula, gdyby dodatkowo podać ich rozmiar, można by odgadnąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Zgodnie z zasadą 24 godzin wstawiam kolejną zagadkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Spathulata x dubia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 (edytowane) To nie spathulata x dubia. Może nie być łatwo, bo to młoda roślina. Ale zobaczymy. Edytowane 12 Października 2014 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Mi najbardziej przypomina N. truncata 'Pasian' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Twoja kolej, dokkrb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Twoja kolej, dokkrb. Dzięki, gdyby nie było widać liści byłoby trudniej, moje truncaty jeszcze takich ładnych dzbanków nie mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Proponuję także dzbanecznika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Robi się coraz trudniej Strzelam - N. x hookeriana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Robi się coraz trudniej Strzelam - N. x hookeriana A już Ci się robi, jak walniesz to nie ma co zbierać, oczywiście strzał w 10, może daj coś rzeczywiście trudnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 No ładnie Ech, no nie mam nic trudnego, albo wrzuciłam już większość na forum.. Trzeba część zdjęć chomikować do zgadywanki Może takie coś: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi