Ptaah Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Niestety taki jest mankament dodawania zdjęć z internetu A trafił pierwszy Crespo, więc kolej na niego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Oddaję kolejkę, dla chętnego Ja nie mam pomysłu na nic trudniejszego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 A ja dopiero teraz wydumałam, jak znaleźć zdjęcie w googlach Jej! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 A ja dopiero teraz wydumałam, jak znaleźć zdjęcie w googlach Jej! Propsy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzięki pomocy Tough`a wrzucam zdjęcie Powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Nidiformis ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Drosera anglica? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Nidiformis ? Drosera anglica? Niestety nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Druga próba : Drosera intermedia ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Druga próba : Drosera intermedia ? Nope. Do trzech razy sztuka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Ale zagadkę dałeś! Powiedz jeszcze czy to krzyżówka czy czysty gatunek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Drosera affinis ? Powiedz chociaż czy tropikalna czy zimnolubna ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Drosera stenopetala. Jak dobrze, niech da ktoś inny. Proszę trzymać się owadożernej tematyki, nie dodawać jakiś innych roślin, bo jak ja coś dodam nieowadożernego, to do końca życia nie zgadniecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Drosera stenopetala. Zgadza się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Proszę trzymać się owadożernej tematyki, nie dodawać jakiś innych roślin, bo jak ja coś dodam nieowadożernego, to do końca życia nie zgadniecie. Jeśli chodzi o Philcoxia minensis, to jest to roślina owadożerna - łapie i trawi nicienie żyjące w glebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi