Jaca-Dzbanecznik Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Jak się nie płaci abonamentu to wyłączyli... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid2755 Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Ok dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Życie bez shoutboxa smutnym jest Rano myślę sobie, muszę się spytać, czy tylko ja go nie mam, i co? mychą szukam SB Coś jak, prąd mi wyłączyli i tv oglądać nie mogę to w tym czasie chociaż poodkurzam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Do alicae (poprawione) - wystarczy spokojnie torf+perlit, więc nie przejmuj się żwirkiem. Najlepsze proporcje to 2:1 lub 1:1. A D. capensis 'bain's kloof' zakupiłem od jednego forumowicza, który odpowiedział na mój temat w dziale "kupię". Niestety miał tylko jedną, ale zawsze już bliżej jestem do zebrania wszystkich rodzajów. Roślina genialna - niby capensis - a jakoś zupełnie inny. Rozkłada liście w zupełnie inny sposób, tworząc literę "S". Owadożerna część liści jest gruba i zakrzywiona w dół. Ponadto wygląda jak owadożerna-mini-palma Korzeń jest zupełnie nieproporcjonalny bo 4cm roślina ma 11-12cm korzeń. Wygląda dobrze i jest zdrowy, więc mam nadzieję że u mnie będzie mu dobrze. Puki co mam: albino, all red, typical, broad leaf (nasiona), bain's kloof. Brakuje: Wide Leaf, Giant i Narrow leaf Jupii ! Narobiłeś mi smaka jak mogłeś.? Teraz mam ten sam cel co ty (i dobrze). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Poranny brak shouta to częściowo moja wina. Wczoraj forum wygenerowało spory ruch na serwerze i przekroczyliśmy zdrowo jego limity obciążenia. Normalnie wykorzystujemy od 40% do max. 60% zasobów (przy sporym ruchu na forum). Wczoraj 150%. Rano nie miałem jak zdiagnozować problemu i aby nie ryzykować banem i wyłączeniem strony przez hostingodawcę zdecydowałem się odciążyć serwer wyłączając shouta. Przyczyna przeciążenia jest chyba zdiagnozowana więc shouta mogę przywrócić. Przepraszam za brak informacji ale nie miałem rano możliwości i czasu na wyjaśnienia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Też Wam się dziwne dziwności dzieją z forumową stroną? M. in. SB się cały czas "Loading", a na górze strony jakieś krzaczki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 hehehe Nawet Bunnystar do mnie dzwoniła specjalnie w tej sprawie , tak nam też wyświetlają się linki i shoutbox nie działa.. A szkoda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Ech, mam potrzebę popaplania, a tu takie buty.. Toż to kataklizm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 hehe ostatnim razem, ten temat nam posłużył za paplaninę Terrarium zostało odratowane i nawet całkiem nieźle wyszło! Ba - nawet wyszło lepiej niż się spodziewałem - przez pleksi przeciągnę dodatkowe przewody. Testowałem dzisiaj aparat i uchwycił liżącego się kota, z odległości 60m! Jestem pod wielkim wrażeniem sprzętu za zaledwie 600zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Widzisz! Zawsze na początku organizujesz nam Armageddon emocjonalny, a potem ze spokojem stwierdzasz, że jest ok, a nawet lepiej Nektar - proszę wstawić kota z 60 metrów! Jak się człowiek chwali zdjęciami to wypadałoby potem je pokazać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Testowałem dzisiaj aparat i uchwycił liżącego się kota, z odległości 60m! Dobra, dobra, wydało się, podglądaczu Sąsiedzi mogą już zakładać rolety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 hehe Jak znajdę kabelek do aparatu, to pokaże Wam. Puki co nie chce otwierać klapki na kartę pamięci bo jest dziadowa strasznie i boje się że ją urwę - to duży minus aparatu na baterie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Wychodzi na to, że dostawca wgrał nam nową wersję PHP. A, że kod leciwy to i ma trochę przestarzałych komend, które teraz rzucają błędami. Jeden z błędów naprawiłem. Shoutbox na tapecie ale nie wiem kiedy i czy uda mi się znaleźć błąd (dodatkowo mam swoje obowiązki). Do odwołania shout będzie nieczynny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Trochę delikatności i nic nie urwiesz Już dość psucia jak na jeden tydzień Dawaj kota i nie marudź i terrarium pokaż jak skleiłeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi