marcino Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Dziś w Łodzi piękny dzień więc postanowiłem sfotografować moją część hodowli czyli moje ulubione kapturnice. O to kilka zdjęć, mile widziana ocena. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Rośliny wyglądają ładnie, tylko to nasze miasto w tle gorzej Ładny początek kolekcji, oby tak dalej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 Rośliny wyglądają ładnie, tylko to nasze miasto w tle gorzej Ładny początek kolekcji, oby tak dalej Ech, rośliny ważniejsze niż miasto heh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Zmajstruj im kastrę, będą mogły zimować na balkonie No miejsca Ci trochę pewnie zostanie, będziesz miał pretekst do kupienia kolejnych okazów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi