Skocz do zawartości

"Artystyczne" spojrzenie na rośliny owadożerne :)

Jaca-Dzbanecznik

Rekomendowane odpowiedzi

Chciał bym wam przedstawić nowe "artystyczne" spojrzenie na rośliny owadożerne :)

Od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie właśnie tego rodzaju kompozycje.

Pomysłów jest więcej i prawdopodobnie coś tam po maleńku będę rzeźbił takk

A że sprzęt fotograficzny nie jest najlepszy, artysta ze mnie żaden ...no może ;) ale na pewno nie sztuk pięknych to całość wyszła jak wyszła.

Czysta amatorka lol

Efekt pierwszych wysiłków nazwałem "Randka z Rebeccą", chyba nie trzeba tłumaczyć dla czego?

post-6597-1413398329_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Jacku coś pięknego love , tylko jeden szczegół który mnie jako kobietę razi to ta wystająca doniczka z tego kielicha gdybyś ją troszkę ukrył to było by jeszcze fajniej

Czekam z niecierpliwością na kolejne kompozycje ;-)

Odnośnik do odpowiedzi

Jacku coś pięknego love , tylko jeden szczegół który mnie jako kobietę razi to ta wystająca doniczka z tego kielicha gdybyś ją troszkę ukrył to było by jeszcze fajniej

Czekam z niecierpliwością na kolejne kompozycje ;-)

Dzięki Olu ;) niestety kielich jest dość wąski i nie dało rady ukryć doniczki.

Miałem zamysł zawiązać w ty miejscu jakąś kokardę, była tez opcja dodania obok świecy, ale nie chciałem by było to wszystko przesadnie przekombinowane :)

Odnośnik do odpowiedzi

Ze świecą to już by za dużo było a tak jest w sam raz , tak sobie myślę że można by taką doniczkę przyozdobić w takie coś jak w kwiaciarniach teraz mają coś na styl nitek czy sznureczków w różnych kolorach i nie było by tego efektu gołej doniczki , czy nawet zwykłą bibułą czerwoną.

Gratuluje pomysłu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam,że bakuje mi tu kompletnie czarnego tła.

Jako,że mam tylko telefon to otwiera mi się po trochu i zanim widziałem zdjęcie przczytałem jego tytuł. Od razu w głowie wyświetlił mi się obrazek tego zdjęcia:''randla z rebbeką'' czyli rebecca z kosą(wiadomo,owadożer,pożer,zjadacz)obok niej muchołówka z poobcinami pułapkami,czyli coś w deseń ''dance macabre''. No,niestey na zdjęciu zobaczyłem coś innego ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam,że bakuje mi tu kompletnie czarnego tła.

Jako,że mam tylko telefon to otwiera mi się po trochu i zanim widziałem zdjęcie przczytałem jego tytuł. Od razu w głowie wyświetlił mi się obrazek tego zdjęcia:''randla z rebbeką'' czyli rebecca z kosą(wiadomo,owadożer,pożer,zjadacz)obok niej muchołówka z poobcinami pułapkami,czyli coś w deseń ''dance macabre''. No,niestey na zdjęciu zobaczyłem coś innego ;)

Muszę przyznać... masz wyobraźnie ;)

Śmiało zakładaj swój temat, będę śledził z dużym zaciekawieniem takk

Odnośnik do odpowiedzi