Jaca-Dzbanecznik Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Chciał bym wam przedstawić nowe "artystyczne" spojrzenie na rośliny owadożerne Od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie właśnie tego rodzaju kompozycje. Pomysłów jest więcej i prawdopodobnie coś tam po maleńku będę rzeźbił A że sprzęt fotograficzny nie jest najlepszy, artysta ze mnie żaden ...no może ale na pewno nie sztuk pięknych to całość wyszła jak wyszła. Czysta amatorka Efekt pierwszych wysiłków nazwałem "Randka z Rebeccą", chyba nie trzeba tłumaczyć dla czego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Jacku coś pięknego , tylko jeden szczegół który mnie jako kobietę razi to ta wystająca doniczka z tego kielicha gdybyś ją troszkę ukrył to było by jeszcze fajniej Czekam z niecierpliwością na kolejne kompozycje ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 Jacku coś pięknego , tylko jeden szczegół który mnie jako kobietę razi to ta wystająca doniczka z tego kielicha gdybyś ją troszkę ukrył to było by jeszcze fajniej Czekam z niecierpliwością na kolejne kompozycje ;-) Dzięki Olu niestety kielich jest dość wąski i nie dało rady ukryć doniczki. Miałem zamysł zawiązać w ty miejscu jakąś kokardę, była tez opcja dodania obok świecy, ale nie chciałem by było to wszystko przesadnie przekombinowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Ze świecą to już by za dużo było a tak jest w sam raz , tak sobie myślę że można by taką doniczkę przyozdobić w takie coś jak w kwiaciarniach teraz mają coś na styl nitek czy sznureczków w różnych kolorach i nie było by tego efektu gołej doniczki , czy nawet zwykłą bibułą czerwoną. Gratuluje pomysłu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Przyznam,że bakuje mi tu kompletnie czarnego tła. Jako,że mam tylko telefon to otwiera mi się po trochu i zanim widziałem zdjęcie przczytałem jego tytuł. Od razu w głowie wyświetlił mi się obrazek tego zdjęcia:''randla z rebbeką'' czyli rebecca z kosą(wiadomo,owadożer,pożer,zjadacz)obok niej muchołówka z poobcinami pułapkami,czyli coś w deseń ''dance macabre''. No,niestey na zdjęciu zobaczyłem coś innego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 Przyznam,że bakuje mi tu kompletnie czarnego tła. Jako,że mam tylko telefon to otwiera mi się po trochu i zanim widziałem zdjęcie przczytałem jego tytuł. Od razu w głowie wyświetlił mi się obrazek tego zdjęcia:''randla z rebbeką'' czyli rebecca z kosą(wiadomo,owadożer,pożer,zjadacz)obok niej muchołówka z poobcinami pułapkami,czyli coś w deseń ''dance macabre''. No,niestey na zdjęciu zobaczyłem coś innego Muszę przyznać... masz wyobraźnie Śmiało zakładaj swój temat, będę śledził z dużym zaciekawieniem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi