Skocz do zawartości

Ujęcie października 2014 - głosowanie

Cephalotus

Rekomendowane odpowiedzi

Otwieramy ankietę na "Ujęcie października 2014".

Zdjęcia przedstawiające rośliny, na które możemy oddać swoje głosy znajdują się TUTAJ.
Głosowanie trwa do końca października t.j. 31.010.2014 do godziny 23:59. Bieżące wyniki, do czasu zakończenia głosowania będą ukryte.

Zgodnie z regulaminem w tym miesiącu wybieramy najlepsze ujęcie przedstawiające roślinę owadożerną lub jej część.

Zdjęcia niedopuszczone do głosowania:
- Szymon_ro 2112 x 1584- za duży wymiar
- zuo - zdjęcia wstawione po 15. dniu miesiąca. (Ja automatycznie ustawiam temat na zamknięcie, Marrom najwyraźniej zapomniał).
- Niekumaty Burak - zdjęcia wstawione po 15. dniu miesiąca. (Ja automatycznie ustawiam temat na zamknięcie, Marrom najwyraźniej zapomniał).

Przypominam, że nie można głosować na własne zdjęcie!

-------------
Nagroda są bony/rabaty do wykorzystania w sklepie www.heldros.pl
I. Miejsce pierwsze - 80zł

II. Miejsce drugie - 40zł

III. Miejsce trzecie - 20zł

Ważne - prosimy o śmiały kontakt i zgłaszanie się zwycięskich osób poprzez wiadomość PM lub bezpośrednio składając zamówienie i na e-mail: heldros@heldros.pl

------------------------------------------------------------------------

logo_heldros.jpg
Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co się stało, ale ja jestem PEWIEN, że zaznaczałem okienko z wielokrotnym wyborem. Może kliknęło mi się dwa razy, a drugie kliknięcie było z późnieniem i już tego nie zobaczyłem. Już poprawione. Te osoby:

chroman91

comandos21

emczer

jeżeli chciały zagłosować na więcej jak jedną osobę, to proszę mi napisać PW, na kogo jeszcze, to ja dodam tym osobom punkty, żeby było uczciwie.

Już jest wielokrotnego wyboru.

Niekumaty_Burak, oczywiście, że możesz wykorzystać to zdjęcie. Ono nie zostało dopuszczone, więc jakbyś go w ogóle nie dał.

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie, dlaczego użytkownicy TadzikMen oraz Ptaah zostali dopuszczeni do konkursu skoro oni również umieścił zdjęcia po terminie? :) Przyznam się, że to właśnie ich spóźnione posty zmotywowały mnie, żeby wrzucić zdjęcie i spróbować szczęścia (wiem, nie ładnie). Ale skoro tym razem przestrzegamy regulaminu, to dlaczego mamy równych i równiejszych? I wcale mi nie chodzi by ich wycofać z konkursu, a raczej ludzka ciekawość mnie zżera - jaka jest przyczyna.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Oto zwycięzcy:

I. miejsce Kropka

II. miejsce KonradBe

III. miejsce owadożer

II i III miejsce zostały rozstrzygnięte na podstawie dogrywki, którą można znaleźć TUTAJ.

Wszystkim serdecznie gratulujemy. Po nagrodę należy się zgłosić do sklepu Heldros.

(Osoby te zachowują prawo do brania udziału w konkursie na ujęcie miesiąca. W konkursie na roślinę miesiąca będą mogły brać udział jedynie w charakterze sportowym, wcześniej zgłosiwszy taką chęć. Kropka może dalej brać udział jedynie w charakterze sportowym.)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.