Niekumaty Burak Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 Niestety, jest tego dużo. leprozorium myśli mych ma się dobrze odejścia w tym przybytku naturalne wakaty krótkie komplet i nic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 spijając, to było zależne od tego co chciałem stworzyć bo w jednym fajnie sie bitrate dobierało w innym ciąłem utwory i robiłem podkłady a jeszcze w innym całe utwory. Na ogół używałem traktora i cool edit pro a na imprach virtual dj'a bo ładnie współgrał z efektorem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myself Napisano 23 Listopada 2014 Share Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) To ja wrzucę trochę zdjęć papieru: Sephiroth A jak Sephy, to i Cloud Jenova's mask i Majora's mask Nawiązując do -ręczności: jestem praworęczna, ale piszę również lewą. "Do góry nogami". Od prawej do lewej też. Takie tam efekty posiadania zbyt dużej ilości wolnego czasu... Edytowane 23 Listopada 2014 przez myself Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi