jarek1810 Napisano 21 Października 2014 Autor Share Napisano 21 Października 2014 (edytowane) Jeszcze jedna sprawa Podałem tej najładniejszej muszkę owocówkę (edycja dla Cephalotus) Muszka jest chyba ze 3 razy większa od samego liścia - ma to sens, zje sobie coś z tej muszki czy lepiej ją zabrać? Druga sprawa światło - taka odległość jest odpowiednia? Edytowane 22 Października 2014 przez jarek1810 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 21 Października 2014 Share Napisano 21 Października 2014 No ligniny daj tyle, żeby miały się czegoś chwycić, tak z 0,5-1 cm powinno wystarczyć. Wiesz, co, ale mam prośbę, możesz nie pisać, jak to znęcasz się nad istotami niższymi... Bo nie byłoby żadnej różnicy dla rosiczki, jakbyś w sposób szybki uśmiercił tą muchę, a nie ją w taki okrutny sposób okaleczył. Po prostu mi aż ciarki przeszły po plecach. Po tym odechciało mi się dalszej rozmowy z Tobą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi