jakub Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Witam, od dawna chciałem założyć terrarium i w końcu mam Narazie są w nim na próbę oświetlenia cefalek i dwa dzbanki a jeśli będzie im się podobało i będą ładnie rosnąć to kupię inne gatunki dzbanków. Terrarium ma rozmiary 60x30x40 a oświetlenie to zwykła taśma Led. Oczywiście nie będzie tak łyso jak teraz tylko między doniczkami będzie mech i na tylnej ścianie będzie ścianka. Całość bardzo zaczerpnięta została od Arturo bo bardzo mnie zachwyciła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Powodzenia ,koniecznie zamieść kolejne zdjęcia z "rozwoju" terra ,fajnie będzie zobaczyć na efekt końcowy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 5 Listopada 2014 Autor Share Napisano 5 Listopada 2014 Dziękuję, na pewno umieszczę kolejne zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Jeszcze nawilżacz powietrza zainstaluj żeby mglę miały i bd raj dla dzbanków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 5 Listopada 2014 Autor Share Napisano 5 Listopada 2014 Wiem, będzie na pewno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 Hej! Znasz może specyfikację Twoich taśm LED ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 6 Listopada 2014 Autor Share Napisano 6 Listopada 2014 Niestety nic nie wiem Jedyne co o nich wiem to że są barwy zimnej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 6 Listopada 2014 Autor Share Napisano 6 Listopada 2014 Niestety nic nie wiem Jedyne co o nich wiem to że są barwy zimnej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 To nie poszalałeś, jakiej mocy są i jaką barwę mają, nic nie wiesz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 6 Listopada 2014 Autor Share Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Powiem inaczej. Kupowałem te ledy pośrednio no i kupili pierwsze jakie miał sprzedawca. A ja je od razu montowałem. Edytowane 10 Listopada 2014 przez jakub Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 6 Listopada 2014 Autor Share Napisano 6 Listopada 2014 Znalazłem opakowanie I przepisuje moc 4,8 w/m Barwa zimny biały Tylko tyle pisze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 Szału ni ma z tymi taśmami ale bd rosnąć roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 6 Listopada 2014 Autor Share Napisano 6 Listopada 2014 Tak sądzę. Ale jak nie będą rosnąć to będę zmieniać na żarówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Odświeże trochę temat. Zakupiłem nawilżacz i to wyniki jego pracy Przed włączeniem i po włączeniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emdine Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 niby fajnie tylko szkoda ze roślin nie widać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi