jakub Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 A I czy takie muszelki mogą być w jeziorku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 A I czy takie muszelki mogą być w jeziorku Jeśli chcesz by podniosły pH, to tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geruwi Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Odświeże trochę temat. Zakupiłem nawilżacz i to wyniki jego pracy Przed włączeniem i po włączeniu. A ja mam pytanie do nawilżacza . Co to za nawilżacz, i jak go podłączyłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub Napisano 20 Maja 2015 Autor Share Napisano 20 Maja 2015 O to on http://allegro.pl/tv50w-ultradzwiekowy-naw...5085849390.html co do podłączenia na tą tą końcówkę nawilżacza założyłem na szybko znalezioną rurkę owinołem taśmą i poprowadziłem do terra. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiwis Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 I jak terrarium? Pokazesz jakies zdjecia? . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi