Crespo Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Wydaje mi się że warto zmienić w temacie literkę "ć" na "ł" Wybaczcie za offtop, lecz moim zdaniem, czyli zwykłego szarego użytkownika, który na forum szuka informacji do poszerzenia własnej wiedzy, konflikt na linii Roraima vs forum r-o, robi się coraz bardziej nudny i zalatuje powoli czymś w stylu "Trudne sprawy". Popieram w pełni Patryka (krople_rosy vel nektar) i jego zdanie, że takie sprawy powinny być załatwione prywatnie, bez wywlekania ich na wierzch co chwilę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil95 Napisano 28 Marca 2015 Autor Share Napisano 28 Marca 2015 Obiecany wiosenny up! Cephalotus został przesadzony przed zimowaniem, zgodnie z zaleceniami (podłoże torf+piasek, wysoka doniczka). Ku mej ogromnej radości przeżył i chyba ma się całkiem dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Wygląda zdecydowanie lepiej niż moje nieszczęsne...A jednego u mnie chyba szlag trafi bo już więcej złego niż dobrego mogę oczekiwać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi