krople_rosy Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Hej! Z racji tego że zostałem obdarowany niedawno dość sporym akwarium, postanowiłem podzielić się z Wami absolutnie wszystkimi tajnikami przerobienia go na duże paludarium z przeznaczeniem na rośliny owadożerne. Temat będę rozwijał powoli, sukcesywnie, nakręcając wszystkie moje pomysły i działania w tym temacie - w formie videobloga. Myślę że bardzo się przyda i że każdy znajdzie coś dla siebie. Na początek zapraszam Was na trailer: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Zaje[bi]ste !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Mistrzowski trailer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Hahahaha, to będzie mój ulubiony temat na tym forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Nektar, ja cię normalnie sklonuję, bo tyle z Tobą śmiechu, że aż nie mogę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Hahahah, niech mnie ktoś podniesie z podłogi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr0m Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 haha SUPER! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Haha Nektar, nie wiem co bierzesz, ale daj namiar na dilera Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meszugge Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 :D Świetne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 HAHA ująłeś wszystko co potrzeba w tym trailerze lol2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi