heliamfan Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Jest to bez wątpienia najpiękniejsza (oczywiście rzecz gustu) heliamphora w mojej kolekcji na dziś dzień . H. pulchella 'Chimanta'- rzadki klon, imho jedna z niewielu helek u mnie , która wygląda niczym wyrwana przed paroma godzinami na szczycie Chimanty . Edytowane 8 Stycznia 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 piękna heliamphora gratuluję sukcesu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 H. pulchella 'Chimanta' wspaniały okaz . Mogę tylko podziwiać, nie mam warunków do uprawy heliamphorow, ani umiejętności . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Gratuluję ślicznotki, i cieszę się że na forum pojawią się coraz częściej heliamfory. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Heleczka pierwsza klasa! Oby każda Twoja Ci się tak podobała i tak dobrze rosła jak ta! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Spośród wszystkich moich pulchelli ta z Chimanty rośnie najlepiej i jestem z niej bardzo zadowolony. Nie dziwię się, że to Twój faworyt. Gratuluję rośliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 To i ja się dorzucę - też pulchella, jednak z lokacji Amuri Tepui Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi