Alberciarz Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Chcąc trochę ożywić zimowy letarg pragnę uprzejmie poinformować, że: Tradycyjna Wystawa Roślin Mięsożernych w Ogrodzie Botanicznym UW w Warszawie (Aleje Ujazdowskie 4), przywołująca w myślach wielu, mam nadzieję, bardzo przyjemne wspomnienia odbędzie się w 2015 r. w dniach 16-17 maja. Proszę wpisać tę datę w wasze ociekające nowością kalendarze 2015:) Formuła nieco się zmieni, ale powinniście być zadowoleni:) O szczegółach już niebawem! Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 To kto w tym roku planuje zawitać do Warszawy? Wystawa już za mniej niż miesiąc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 To kto w tym roku planuje zawitać do Warszawy? Wystawa już za mniej niż miesiąc Ja tradycyjnie będę, może by tak w końcu urządzić jakiś mini-zlot? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja o 6:00 na Centralnym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja o 6:00 na Centralnym I ma się zgłosić ochotnik, żeby Cię odebrać? Ja też będę.. ale nie o 6:00 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja tradycyjnie będę, może by tak w końcu urządzić jakiś mini-zlot? Mini zlot jest co roku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 I ma się zgłosić ochotnik, żeby Cię odebrać? Ja też będę.. ale nie o 6:00 Spoko, trafię do ogrodu Pojadę budzić chłopaków i pomóc w rozkładaniu się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Gdyby ktoś z Łodzi się wybierał i miał wolną miejscówkę, to i ja chętnie się zabiorę. (Naturalnie nie zamierzam się wykpić od opłat) PW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek79 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja również będę, tylko jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Bardzo możliwe że się pojawię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja też się pojawię, ale anonimowo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emdine Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Wiadomo dokładnie kto się bedzie wystawiać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Będę ! W sobotę się melduję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja też Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Wiadomo dokładnie kto się bedzie wystawiać? Wedle moich informacji to tylko wystawa Carnisanowa... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi