Skocz do zawartości

Wystawa Roślin Mięsożernych - Ogród Botaniczny UW 2015

Rekomendowane odpowiedzi

W sobotę na godzinę 18.30 mamy mieć udostępnioną salkę konferencyjną w ogrodzie (Albert popraw mnie jeśli coś pokręciłem), gdzie będziemy mogli w spokoju omówić temat założenia Stowarzyszenia Miłośników RO. Ja do tego czasu postaram się trochę opracować temat i odpowiedzieć na Wasze pytania - w zakresie "formalno-prawnym".

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Kilka istotnych newsów:))

Przypominam o prelekcji, na którą serdecznie zapraszam, poprowadzę ją ja, Janota:). Tematyka podstawowa, bo tak narzuca Ogród, niemniej chętnie możemy po prelekcji podyskutować szerzej i to się z reguły dzieje:)) Obydwa dni wystawy o godz. 13.

W sobotę o godz. 17 cykamy sobie wspólne forumowe zdjęcie. NIE BIORĘ pod uwagę opcji, że ktoś się nie przyzna, że jest forumowiczem itd. Zresztą, nie warto tego robić:)))

Tak było aż cztery lata temu! Zobaczycie, ile się od tego czasu zmieniło :D

post-2750-1431469870_thumb.jpg

O 18.30 zapraszam wszystkich serdecznie na wspomnianą przez Radka dyskusję odnośnie utworzenia stowarzyszenia miłośników roślin owadożernych w Polsce. Odbędzie się w salce seminaryjnej (tam, gdzie prelekcja). To jedyna okazja, żeby się za to porządnie zabrać! Godzina nie jest przypadkowa - może ktoś z Powsina będzie miał ochotę dojechać i również z nami podyskutować.

O 20.00 zapraszamy na wspólne grillowanie na terenie Ogrodu Botanicznego! To niepowtarzalna szansa na zupełnie nieoficjalne spotkanie miłośników mięsożerów w centrum Polski;) Będziemy mieli udostępnione miejsce zamknięte dla ludzie z zewnątrz do własnej dyspozycji. Wszyscy forumowicze są mile widziani! To wyjątkowa okazja, żeby się lepiej poznać:) Zapewniamy całą infrastrukturę grillową, w materiały konsumpcyjno-spożywcze proszę się zaopatrywać we własnym zakresie :D

Dooo zobaczyska!

EDIT - kontakt mailowy w najbliższych dniach nie będzie raczej błyskawiczny, do wszystkich potrzebnych praw jestem pod telefonem: 512-467-763.

Edytowane przez Alberciarz
Odnośnik do odpowiedzi

Ale pojechałeś z archiwalnym materiałem :P Wszyscy byli tacy piękni i młodzi, dziś tylko piękni :)

Dobrze wiedzieć że będzie gdzie "zgubić" parę godzin do odjazdu nocnego pociągu :D

He he, goście przynoszą ryż, Wy organizujecie dzbanki ampullarii i pichcimy! :D

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna organizacja, czapki z głów dla wszystkich zaangażowanych w to wydarzenie :) Osobiście wpadam w sobotę jakoś przed prelekcją i zostanę na pewno do wieczora :)

Swoją drogą, już któryś raz z rzędu przewija się temat tego, aby forumowicze "nie ukrywali" się. Tak sobie pomyślałem, że może fajnym pomysłem by było zorganizowanie jakiś oficjalnych forumowych koszulek na następne podobne eventy ? Tylko czy pomysł by się przyjął i znalazło by się kilka osób, które by mogły się tym tematem zająć.

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha no żeczywiście młodzi To już 4 lata od kąd byłem na wystawie ostatnio Szok jak ten czas leci eeek Może uda mi się w tym roku przybyć ale to w ostatniej chwili będę wiedział.

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczna wiadomość - z radością się pojawię! Małe pytanie - czy na owadożerne grillowanie można przybyć z towarzyszem życia, czy też wskazana jest obecność wyłącznie owadożeromaniaków? :)

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety mam złą wiadomość (wiem, że kilka osób liczyło, że tego maja uda mi się dotrzeć do Warszawy). Niestety sprawy rodzinne uniemożliwią mi przyjazd do Warszawy. W sobotę wieczorem, będę musiał być w całkiem innym miejscu Polski. Widzę, że będzie wspólne spotkanie przez co jeszcze bardziej mi szkoda tej wystawy. Przy dobrych wiatrach możliwe, że z niektórymi osobami spotkam się latem.

Odnośnik do odpowiedzi