you-know Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 ja pojawię się miedzy 11 a 12 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 15 Maja 2015 Autor Share Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Auto załadowane w nocy, po pokonaniu licznych korków w aglomeracji dojeżdżamy do Warszawy, nocka pod znakiem pracy przed nami! ) Do zobaczyska i pamiętajcie o jutrzejszych wieczornych spotkaniach Edytowane 15 Maja 2015 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpix777 Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Wróciłem z wystawy Oprócz owadożerów można w szklarniach pooglądać np. kaktusy xD Ogólnie fajnie, mogłaby być większa przestrzeń między dwoma stanowiskami, bo trochę tłoczno przy kupowaniu. Kupiłem pięknego, wyrośniętego cephalotusa - nie sądziłem, że kiedyś będę go miał w swojej "kolekcji" a tu proszę I jeszcze jakiegoś dzbanecznika, ale zapomniałem co to za gatunek, może ktoś by tu wiedział Niektórzy się nieźle wykosztowali ;D Mogłem wziąć jeszcze jakąś kapturnice xD Cephal http://scr.hu/5qwt/7woc5 http://scr.hu/5qwt/0dq8d http://scr.hu/5qwt/pqneg Dzbanecznik http://scr.hu/5qwt/zxs4m http://scr.hu/5qwt/kft4l Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) I ja dzisiaj pojawiłem się na wystawię. Był to mój pierwszy wyjazd na tego typu imprezę i na pewno nie ostatni Już z daleka było widać że Carnisana jest w Warszawie. Po drodze do ogrodu botanicznego na Alejach Ujazdowskich co chwilę mijali mnie ludzie niosący kapturnice,muchołówki czy rosiczki W szklarniach prezentowany były bardzo ciekawe rośliny. Po dotarciu do kiermaszu mym oczom ukazał się tłum ludzi zainteresowanych owadożerami, zespół Carnisany miał pełne ręce roboty. Tyle pisania czas na kilka zdjęć. Dużo ich nie mam ale dla tych którzy nie mogą na własne oczy zobaczyć to zawsze coś Edytowane 16 Maja 2015 przez chroman91 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Dzieki wszystkim za genialna wystawe. Najlepsza ever. Szczegolnie tym, ktorzy zostali na grillu. Oby wiecej takich spotkan. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 A gdzie grupowe zdjęcie?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Wszystko bedzie. Fotek jest tyle, ze spokojnie album mozna stworzyc. Czekamy na odzew hddk. Musi wrocic do swinoujscia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Super wystawa byłem krótko ale warto było. Fajne rośliny w atrakcyjnych cenach. Nieobecni koniecznie muszą przyjechać za rok. Ja kupiłem kilka ciekawych kultywarów muchołówek w dobrych cenach Edytowane 16 Maja 2015 przez kamil.sagan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Roślin faktycznie bardzo dużo, sporo nowych gatunków, których nie ma w sklepie. Ludzi jeszcze więcej, nie można się dopchać do stołu. Te puste miejsca między doniczkami są po roślinach które kupiłem lub dostałem, wróciłem do Gdańska z pełnym bagażnikiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Doktorze... czyżbyś odmówił sobie głowniej atrakcji wspólnego Grillowania? Mam nadzieję że za rok juz nic nie pokrzyzuje mi planów ,a rozmowa z Toba i kilkoma innymi osobami które uważam z swoich inspiratorów będzie uwięczeniem podróży Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Doktorze... czyżbyś odmówił sobie głowniej atrakcji wspólnego Grillowania? Mam nadzieję że za rok juz nic nie pokrzyzuje mi planów ,a rozmowa z Toba i kilkoma innymi osobami które uważam z swoich inspiratorów będzie uwięczeniem podróży Planowałem zostać dłużej i nocować u rodziny pod Radomiem, ale niestety musiałem wracać do Gdańska, bo okazało się że na niedzielę wrzucili mi zaległe zajęcia na studiach zaocznych. Na spotkanie się pewnie będzie jeszcze niejedna okazja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Było mi szalenie miło w końcu poznać Was osobiście, żałuję, że byłam na grillowaniu tak krótko, ale zmęczenie zrobiło swoje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Dziękuję wszystkim za świetną zabawę Wspaniała sobota! (Niestety dzielnie utrzymujący się dotąd przy życiu szlaban padł... ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Wielu zdjęć nie niestety nie robiłem, a jak robiłem to głównie tłustoszom. Ale może reszta w jakimś stopniu zobrazuje wystawę. Na początek stoiska: Rośliny CarniSany: Rośliny Fly Guya: Na koniec dla miłośników futrzaków - rezydent Ogrodu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) Wystawa... genialna! Osoby, które nie dotarły mają czego żałować. Bardzo miło było Was wszystkich poznać, po krótce wymienić się doświadczeniami. Oby częściej! Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie, około 17 musiałem się urwać, nie załapując się nawet na zdjęcie grupowe, a potem grilla Ale następnym razem to nadrobię! Na zdjęciach dokkrb się chociaż załapałem, więc pamiątka jest Czekam na więcej zdjęć ! Edytowane 17 Maja 2015 przez Crespo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi