Iglacy Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Kurde! Nareszcie mam rywala w robieniu min na zdjęciach ! Następnym razem muszę się bardziej postarać... Pisać mi tu zaraz kim jest tajemniczy Ktoś z miną mordercy?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 27 Maja 2015 Autor Share Napisano 27 Maja 2015 Rychło wczas znajduję czas, co by wszystkim podziękować za to, że byliście z nami:))) Mam nadzieję, że wybaczycie;) Wielkie dzięki za przemiłe spotkanie i za to, że motywujecie nas ciągle do pracy i rozwoju! Oby tylko nasze przedgrillowe postanowienia doszły do skutku i temat mięsożęrów rozwijał się w Polsce na ile się da. Grill wyszedł bardzo dobrze, ale zmienimy w przyszłym roku lokalizację byłem na rozmowie z dyrektor Ogrodu i taki był ostateczny wniosek z naszej rozmowy. W sumie wyszło dość zabawnie, ale to materiał do opowiadania przy kolejnych spotkaniach:)) Stół z ciekawostkami faktycznie się wyglebił w niedzielę, wszystkie rośliny przeżyły, ale musieliśmy robić szybko zmianę aranżacji. Ciężko powiedzieć, kto był za wyglebienie odpowiedzialny, ale grunt, że jakoś daliśmy radę. Na prelekcjach się wygadałem, także też byłem usatysfakcjonowany Szczególne podziękowania dla: flyguy za pomoc i przekazanie roślin na wystawę! wielkie dzięki! Masiol za coroczną, tradycyjną już pomoc, wsparcie na wielu poziomach i jakże wypasione kompozycje kapturnicowe Kropka - za pyszne babeczki, które ratowały moją kondycję w niedzielę do 18-tej byłem tylko na czterech babeczkach i dało radę!) hddk - za budzenie w sobotę i przedwystawową pomoc! i WSZYSTKIM dziękuję - za wsparcie, słowa uznania, słowa krytyki i dobrą zabawę)) No i mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze bardziej mięsożernie, jeszcze milej i że będzie nas jeszcze więcej! )) Oczywiście gdyby według Was dało się coś poprawić, bardzo proszę - dajcie znać! wszystkim jeszcze raz - DZIĘKI! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) hddk - za budzenie w sobotę Godzinę budzenia ustalam wspólnie z PKP, ale polecam się! :D A za wystawę i grilla to dla Was i Masiola dzięki i do zobaczenia za rok Edit: A, i za koncerty fortepianowe! Edytowane 27 Maja 2015 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Kropka - za pyszne babeczki, które ratowały moją kondycję w niedzielę do 18-tej byłem tylko na czterech babeczkach i dało radę!) Bardzo się cieszę, że smakowały Na szczęście, dzięki mojej nadprzyrodzonej podświadomości, choć jeden rodzaj nie był zagrożeniem dla zdrowia i życia Albertowego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Następną edycję wystawy uświetnią "Śmiercionośne Babeczki Kropki" (zapraszamy wszystkich uczulonych na kakao). A poważniej, to czekam na kolejną edycję wystawy i poznanie reszty forumowiczów, bo pisanie z Wami, odkąd wiem jak kto wygląda, zmieniło się diametralnie! Dzięki za super wystawę, rośliny i towarzystwo pasjonatów. A teraz czekam na Was w Łodzi... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriana Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 Relacja z wystawy i wywiad z Albertem Janotą: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi