kriss787 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Chciałbym się przywitać z użytkownikami forum. Jestem początkującym miłośnikiem roślin owadożernych. Mam nadzieję, że się czegoś tu nauczę i będę później mógł pomagać również innym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Witaj, czytając wpisy forumowiczów można się wiele nauczyć - wiem bo sama skorzystałam . Pozdrawiam . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cupra111 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Witaj ,witaj - dużo czytaj!!! Powodzenia w hodowli! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalniaczekk Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Witaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi