wksek Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Super wybarwione Wszystko trzymasz pod tym panelem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Szkoda, że nie podałeś nazw fotografowanych kultywarów. Trudno więc ocenić czy wybarwiają się należycie czy niewystarczająco. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) łoooo pięknie sie wybarwił mucholec, miesiąc i tak mocno się wybarwił ? Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak wrócę ze spaceru z bobasem to postaram się podać nazwy kultywarów. Wszystko jest trzymane pod ledami od prawie dwóch miesięcy. Znam nazwy czterech kultywarów tych malutkich co ostatnio zakupiłem. Niestety nie znam odmiany tej dużej zielonej i tej zielono - czerwonej co się tak ładnie wybarwia bo ona była gratisem do red royal za opóźnienie przesyłki. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez satan123666 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 No fajowo się wybarwia, ja czekam na halogenik led grow i też mam nadzieję, że bd tak się wybarwiały rosiczki Ogólnie czeka mnie przebudowa green boxa Czekam na więcej fotek i trzymam kciuki za wzrost roślin . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 poprawiłem posta podałem nazwy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Nie reed grean, tylko Red Green i poza tym red Green to to nie jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Bardzo ładne muchołapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Nie reed grean, tylko Red Green i poza tym red Green to to nie jest dlatego napisałem chyba a wiesz jaki to kultywar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Niestety nie wiem :/ Na czerwonych kultywarach to ja się nie znam. Porównaj ze zdjęciami innych kultywarów na stronie sklepu, gdzie kupiłeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Niestety nie wiem :/ Na czerwonych kultywarach to ja się nie znam. Porównaj ze zdjęciami innych kultywarów na stronie sklepu, gdzie kupiłeś sklepu nie ma bo zakupiłem na allegro razem z royal red i facet słał tą jedną roślinę 3 tygodnie w końcu się upomniałem i wysłał bo gdzieś mój zakup mu znikł i powiedział własnie ze jakiegoś gratis wysłał Ale jak dla mnie fajny gratis pięknie się wybarwia pod ledami i szybko rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi