allgreen Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) Dziękować. Co prawda szukałem przez googla, ale wyskakiwały jakieś niejasne odpowiedzi. Widać eksperta w dziedzinie Moja ciekawość zaspokojona. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Oczywiście ktoś może się jeszcze posłużyć tematem. Edytowane 22 Lutego 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Ja używałem snajpera, ale że rzadko licytuje, zawsze te 3 strzały na miesiąc mi wystarczają (liczone są od wygranych aukcji). Nie mam zastrzeżeń co do tego serwisu, wszystko w porządku działało, także chyba nie ma się co bać, a wygoda jest bo tylko ustawiasz swoje max i nie musisz pilnować kiedy się aukcja kończy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiwis Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 hddk- moze troszke przyspiesze Twoj proces "strzelania" kilku aukcji na raz. Jezeli uzywasz chroma to ustaw myszke w miejscu klikniecia, a skrotem klawiszowym ctrl+tab przelaczasz karte. W ten sposob (jak masz dobry komputer, i lacze internetowe) to ogarniasz 4 aukcje w sekunde (sprawdzone ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi