Dorian Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Witam, będę zamawiał dla siebie: Drosera tentaculata. Gouveia (1.259 m), Minas Gerais, Brasil. ---- 5€ /20+seeds Drosera latifolia. Jaguariaiva, Paraná, Brasil ---- 5€ /30+seeds Drosera spiralis. Botumirim, Minas Gerais, Brasil ---- 5€ /30+seeds Jako, że nie mam miejsca na wysiewanie tylu nasion mogę się podzielić po połowie z jedną osobą. Jeśli ktoś jest zainteresowany zamówieniem innych nasion to również możecie pisać. Podzieli się wysyłka. Koszt wysyłki 6e. Link do tematu: http://www.cpukforum.com/forum/index.php?showtopic=52598 Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) Łącznie 6 euro?? Za wszystko? (mówię o wysyłce) Edytowane 24 Lutego 2015 przez daro7979 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 24 Lutego 2015 Autor Share Napisano 24 Lutego 2015 Tak, koszt wysyłki do Polski 6e. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Może nie powinienem, ale... Nigdzie nie znalazłem opisu hodowli to tych rosiczek... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 24 Lutego 2015 Autor Share Napisano 24 Lutego 2015 Z tego co wiem, dobrze kiełkują i rosną w warunkach jak dla innych rosiczek południowoamerykańskich. Na razie temat zamykam, bo znalazł się chętny. Zobaczymy co z tego będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi