Raiwis Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Wywal kaptura na dwór i porządnie opryskaj. No dobrze. Wylądował na dworze. Troszkę poczytałem jeszcze o tych wełnowcach. Podobne one majstrują coś przy korzeniach rośliny. Samo pryskanie też pomoże korzeniom? czy te "trociny" jak mówiłem, nie są skutkiem wełnowców? Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Raiwis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 No dobrze. Wylądował na dworze. Troszkę poczytałem jeszcze o tych wełnowcach. Podobne one majstrują coś przy korzeniach rośliny. Samo pryskanie też pomoże korzeniom? czy te "trociny" jak mówiłem, nie są skutkiem wełnowców? Ja leczyłam tłustosze w kompozycji terraryjnej, więc ciut problematycznie. Miałam już dość tych paskudztw (po nieskutecznych opryskach Karate) więc spryskałam porządnie i podlałam też tak, żeby nasączyć podłoże. Wełnowce mogą być też na korzeniach niestety.. Poczytaj ulotkę - doglebowo chyba inne stężenie się stosuje niż do oprysku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi