satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 witam chciałbym pokazać efekty działania panelu led po tygodniu na chodzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Z czym to można porównać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 witam chciałbym pokazać efekty działania panelu led po tygodniu na chodzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 A może pochwalisz nam się też swoim panelem? Jakieś zdjęcia? Może jakiś opis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Z czym to można porównać? Jest na forum mój post pod tytułeem przeprowadzka i na nim widać fotki jak rośliny nie mają żadnych rumieńców. Fotki do porównania na razie to jest tydzień. Więc mam nadzieje że wrócą do formy i wybarwienia jaką miały po otrzymaniu. http://www.rosliny-owadozerne.pl/Przeprowadzka-t18496.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 A może pochwalisz nam się też swoim panelem? Jakieś zdjęcia? Może jakiś opis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 A może pochwalisz nam się też swoim panelem? Jakieś zdjęcia? Może jakiś opis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Z ilu diód składa się panel? Jaką powierzchnie nim oświetlasz? Jakie długości fali wybrałeś? Jaki masz stosunek diód niebieskich do czerwonych? Bo białych nie widzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Miałem zrobić poradnik do panelu Led krok po kroku. Ale nie miałem czasu na fotki mam córeczkę od dwóch tygodni i zależało mi żeby jak najszybciej go zrobić zamontować na stojaku własnej roboty i wracać do obowiązków taty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Z ilu diód składa się panel? Jaką powierzchnie nim oświetlasz? Jakie długości fali wybrałeś? Jaki masz stosunek diód niebieskich do czerwonych? Bo białych nie widzę 7 czerwonych 660-665 nm 7 niebieskich 465 nm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Z ilu diód składa się panel? Jaką powierzchnie nim oświetlasz? Jakie długości fali wybrałeś? Jaki masz stosunek diód niebieskich do czerwonych? Bo białych nie widzę A powierzchnia to doniczka ma 45 cm szerokości ale odbłyśnik ma 55 cm i daje światełka na tyle że można jeszcze coś dołożyć obok doniczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Jest na forum mój post pod tytułeem przeprowadzka i na nim widać fotki jak rośliny nie mają żadnych rumieńców. Fotki do porównania na razie to jest tydzień. Więc mam nadzieje że wrócą do formy i wybarwienia jaką miały po otrzymaniu. http://www.rosliny-owadozerne.pl/Przeprowadzka-t18496.html nie można było wszystkiego w jednym temacie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Szczerze współczuję tego fioletu A panel o mocy 14W wydaje mi się słaby jak na zapotrzebowania muchołówek. Czas pokaże. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Szczerze współczuję tego fioletu A panel o mocy 14W wydaje mi się słaby jak na zapotrzebowania muchołówek. Czas pokaże. Pamiętam, że Dorianowi przy mniejszej mocy ładnie rosły. Jak się mylę to mnie poprawcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Dorian w swoim temacie podał, że jego panel ma 32 diody po 1W każda. Więc nie, nie jest to mniejsza moc. Dogrzebałem się do jego tematu poświęconego panelowi led i znalazłem jedynie jedną wzmiankę w tekście, że muchołówki ładnie rosły i łapały kolory. Żadnego zdjęcia, nic. Jeśli zobaczę takiego np. purpurowego 'Royal Red' to uwierzę, że 32W czyni cuda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi