maciek0421 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Nie mam w domu miejsca na paludarium, więc zacząłem myśleć nad innym tego typu pojemnikiem. Trafiłem na "mini szklarnię". Czy coś takiego będzie się nadawać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Tak będzie sie w 200% nadawać szczególnie dla dzbaneczników jak dasz tą mini szklarenkę na balkon latem to pięknie wybujają dzbaneczniki MÓJ TEMAT TYLKO Z WIĘKSZĄ SZKLARENKĄ SZKLARENKA Edytowane 29 Marca 2015 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Szklarenka na zdjęciu powinna się sprawdzić, a masz może jej wymiary? Jednak jak masz czas i chcesz obniżyć sobie koszta możesz sobie zrobić taką samemu. Materiały na to nie problem zdobyć. Zawsze to jakaś przyjemność, że zrobiłeś coś samemu i to działa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 29 Marca 2015 Autor Share Napisano 29 Marca 2015 tracer274 napisał: Szklarenka na zdjęciu powinna się sprawdzić, a masz może jej wymiary? Jednak jak masz czas i chcesz obniżyć sobie koszta możesz sobie zrobić taką samemu. Materiały na to nie problem zdobyć. Zawsze to jakaś przyjemność, że zrobiłeś coś samemu i to działa Takie coś kosztuje 35zł, więc nie chce mi się tego robić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 maciek0421 napisał: Takie coś kosztuje 35zł, więc nie chce mi się tego robić. Eeee, to faktycznie dla 35zł szkoda zachodu, aż dziwne, że takie tanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 maciek0421 napisał: Takie coś kosztuje 35zł, więc nie chce mi się tego robić. Możesz podać przybliżone wymiary i gdzie jest dostępna? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Jaca-Dzbanecznik napisał: Możesz podać przybliżone wymiary i gdzie jest dostępna? allegro Edytowane 29 Marca 2015 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawianus Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 comandos21 napisał: allegro Ja swoją kupiłem w Kauflandzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Pawianus napisał: Ja swoją kupiłem w Kauflandzie. Ja w Kauflandzie zaś kupiłęm 4-rzędową za 25zł w tamtym roku, poczekałem 2tyg. i z 70zł staniała do 25zl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawianus Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 comandos21 napisał: Ja w Kauflandzie zaś kupiłęm 4-rzędową za 25zł w tamtym roku, poczekałem 2tyg. i z 70zł staniała do 25zl Rok wcześniej była po 45zł Chyba ta sama. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Warto troszkę poczekać bo te szklarenki szybko tanieją sklepach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi