maciek0421 Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Hej, Mam takie szybkie pytanko. Czy mogę rozsadzić moje Alicje gdy mają łodyżki kwiatowe? Już naprawdę się nie mieszczą. Jest ich 5 w jednej doniczce 8 cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Nie ma to znaczenia, możesz śmiało przesadzać. A potrzebujesz te pędy kwiatowe? Ja uciąłbym - więcej energii poszłoby na regenerację po zabiegu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Nie ma to znaczenia, możesz śmiało przesadzać. A potrzebujesz te pędy kwiatowe? Ja uciąłbym - więcej energii poszłoby na regenerację po zabiegu. Potrzebuję Pąki już są dobrze widoczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Jasna sprawa Mimo to rozsadzaj bez obawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 A ja dla odmiany zaczekałbym, aż rośliny przekwitną i wtedy przesadził. Parę tygodni w tą czy w tamtą ich nie zbawi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi