aleksandra Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Tak właśnie mi się wydawało że znam tego łobuza , na początku udaje że nie bardzo chce rosnąć , że mu u nas niby tak źle , a gdy człowiek na niego "chucha i dmucha" bestia rusza do ataku oplata wszystko , przyczepia się toto do czego popadnie , a spróbuj wyrwać to się okaże że jakiś mały korzonek zostanie i bluszczyk jak feniks powraca .To moje doświadczenia z bluszczem , który rośnie sobie w moim ogródku .Pilnuj biedronkaoo7 swoich roślinek przed tym łobuzem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2015 Tak dokładnie, jak go zerwałam to się bałam czy się ukrzeni w ogóle A teraz korzenie robi co 5 cm i nowe odnogi. Nawet jak zarośnie to co mi tam, przecież ja uwielbiam się w tym grzebać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 23 Września 2015 Autor Share Napisano 23 Września 2015 Dawno nic nie wrzucałam W terrarium trochę się zmieniło...dużo roślin urosło...bluszcz bije rekordy, już raz był ostro cięty Pływacz podupadł na zdrowiu po ataku pleśni, ale cały czas rosną nowe liście Najbardziej ociągający się dzbanecznik wreszcie zaczął po roku dzbankować Rzut okiem na całość Wreszcie doczekałam dzbanków Nepenthes spectabilis x jacqulineae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 23 Września 2015 Autor Share Napisano 23 Września 2015 (edytowane) Moja piękna albomarginata wreszcie otoczona dzbankami N. hirsuta I na koniec Bloody Mary Edytowane 23 Września 2015 przez biedronkaoo7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Dzbanki już ładnie rosną i ładnie dzbankują, odpowiadają im takie warunki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Pięknie to wszystko wygląda I ta albomarginata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satan123666 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Świetnie to wszystko wygląda, gratuluje udanego projektu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieczus Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Proszę o update - jestem niezmiernie ciekawy jak to obecnie wygląda. Ścianka zarosła Ci mchem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Dołączam się do prośby o aktualizację tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Wygląda zdecydowanie gorzej, ale nie dbałam o to szczególnie. Bardzo szybko woda paruje więc mech cieżko utrzymać, o zarosnieciu nie ma mowy. Jak znajde czas to wrzuce zdjęcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi