LazaR Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Mam prośbę. Czy ktoś może mi powiedzieś co to za rośliny rosna razem z mchem i czy nadaja się do terrarium jako podłoże. Mam tego pełno w ogrodku i naprawde to kapitalnie wyglada.. Będę wdzięczny za odpowiedz. Dodam że i te zielone i czerwone wygladaja tak samo. Rożnia się tylko kolorem Pozdrawiam, LazaR 2 1 3 Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez LazaR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) To rozchodniki a to pierwsze to nie wiem czy przypadkiem nie delosperma. Nie nadają się na pewno bo lubią suche podłoża i pełne słońca. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Gość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Tak jak powiedział Łukash - te ze zdjęcia 1 i 2 to w mojej opinii Sedum album. Na trzecim zdjęciu może to być jakiś kultywar S. album, np. 'Coral Carpet' lub 'Murale'. Dojście co to dokładnie jest może być trudne - trzeba by zobaczyć roślinę w pełni sezonu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LazaR Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Panowie dzieki za informacje.. Przydaly sie ... Temat do zamkniecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi